Trött!

Jaha gott folk, vad händer idag då?

Själv tvättar jag, och självklart är en maskin trasig när jag har mer tvätt än vanligt. Typiskt! Hade ju tänkt att jag skulle tvätta sängkläderna också, men då får jag försöka göra det i veckan istället. Svårt att få tider bara. Suck! Annars så ska jag ta tag i städningen igen och göra klart det jag inte gjorde igår.

Disken och lite småplock i sovrummet och Frejas rum. Sen väntar dammsugning och torkning av golv i hela lägenheten. Sortera och hänga in tvätt måste jag också göra.

Jag är så fruktansvärt lat. Den rena tvätten jag har sedan 4 veckor tillbaka ligger fortfarande i en tvättkorg och bara ligger. Disken samlas på hög och det är grejer överallt. Vad är problemet liksom? Nåt tips på hur man blir mindre slarvig? Haha!

Jag tror att en del ligger i att jag har så sjukt mycket grejer. Jag måste verkligen ta en helg (läs ett år) där jag bara rensar och slänger, säljer eller sparar. Jag har inte kolla på någonting. Jag har kartonger i vardagsrummet som har stått här sedan Rasmus och jag flyttade in - för drygt 2 år sedan! Sjukt!
Alla bilder på bloggen är tagna av mig, om inte annat anges.
Bilderna får inte kopieras eller användas på annat sätt utan min tillåtelse.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback